home

Ingin bercuti tetapi runsing dengan perbelanjaan sepanjang percutian?

Anda sering terbeban dengan pakej pelancongan yang mahal? Jika yang murah pula, banyak caj tersembunyi

Usah risau, kami pasti dapat membantu menyelesaikan masalah anda. Tidak seperti agensi pelancongan yang lain, yourbudgettrip.com mampu membantu anda merangka percutian mengikut bajet anda sendiri dengan servis bertaraf VIP.

Percutian anda pasti berakhir dengan senyuman

OUR STORY

Berpengalaman lebih dari 9 tahun di dalam industri pelancongan, kami telah mengembara ke lebih 30 buah negara. Kami mempunyai kepakaran untuk merangka percutian anda samada secara pakej keluarga, percutian lepak-lepak, percutian yang menjimatkan ataupun percutian privasi di villa peribadi. Kami berbesar hati dapat membantu anda merangka percutian idaman anda ke destinasi idaman anda. Ayuh! Berikan kami bajet anda dan Go Travel With Smile.

995092_10203688960058039_46933308069749556_n

FAIZUL RAMLI

FOUNDER

10347796_10206944255278385_1871698930303014227_n

NADIA RODUAN

FOUNDER

KENAPA HARUS MEMILIH KAMI ?

JADUAL PERJALANAN LENGKAP

Percutian akan lebih seimbang dan mudah dengan kunjungan destinasi-destinasi wajib singgah. Kami akan memperkenalkan anda dengan budaya, makanan dan sejarah tempatan

BERBALOI DENGAN BAJET

Anda tetapkan bajet anda. biar kami berusaha untuk memberikan yang terbaik pada harga anda. walaupun bajet, ia tetap berakhir dengan senyuman puas.

SENTIASA BERSAMA ANDA

Anda tidak perlu bimbang dengan lain-lain perkara, kami uruskan segala-galanya. Sentiasa berhubung dengan kami, gerenti ok. Hanya nikmati percutian anda. Nikmatilah dan enjoy!!

FLEKSIBEL

Percutian anda adalah pilihan anda. Kami uruskan mengikut citarasa anda. Pilih untuk menikmati pemandangan semula jadi, shopping, makan-makan, mengkaji sejarah atau berselfie.

PILIH GAYA TRIP ANDA

PAKEJ LENGKAP

Pilihan ditangan anda, apa yang anda mahukan di percutian anda. Budaya. Makanan. Pemandangan semula jadi. Sejarah. Senibina. Membeli-belah. Kami uruskan mengikut bajet anda, hanya bawa duit shopping saja dan nikmati percutian anda. Mudah?

LEPAK-LEPAK

Kami juga menawarkan perkhidmatan susunan percutian secara “free & easy”. Biar kami uruskan penginapan, tiket penerbangan, pemandu dan tiket masuk. Rasai percutian secara backpacker yang teratur.

PRIVASI DI VILLA PERIBADI

Mahukan lebih privasi? Kepakaran kami adalah memilih apartment / villa / rumah persendirian / bilik peribadi yang sesuai untuk anda. Anda boleh memilih di lokasi mengikut “wish list” anda. Lebih mudah untuk anda menyediakan makanan anda sendiri. Jimat bukan!!

JIMAT!

Anda boleh memilih untuk percutian jimat! Jangan risau, itu adalah kepakaran kami. Nikmati percutian “Be a Local”. Masak sendiri di penginapan pilihan. Kami sediakan susunan perjalanan, ikut saja & confirm tak sesat 

PILIH DESTINASI IDAMAN

aussie
vietnam
KOREA
china
indon
2in1

APA KATA PELANGGAN KAMI

bava

"Thanks PJOL and NAD for arranging a wonderful and unforgettable honeymoon trip to Bali. It was holistically perfect; food, accomodation, tour guide, places to visit and many more. Looking forward for another trip...all the best for both of u, beautiful souls <3"

Bavani Nandakumal. Lecturer. Johor Bahru

15991528_10210070636994380_389367420_o

"Alhamdulillah, semua okey time trip ke Perth tu. Semua happy and puas hati :), Ok Thanks"

Azuria. Pelajar. Kuching

15992084_10210020930473342_1862296583_o

"Kami sekeluarga sangat gembira dengan aturan kalian, makan sedap dan hotel best. Yang penting kami boleh shopping..haha"

Halijah Hussain. Peniaga. Tangkak

15966594_10210062705356094_2053195210_o

"Menghabiskan cuti anak-anak ke Bandung memang pengalaman menggembirakan dan mencabar, namun tetap puas hati. Driver cum guide yang terbaik. Thanks Faizul Ramli for your great arrangement"

Puan Rosmah Murdad. Pensyarah. Sandakan

gj

Mai nak habaq mai. Dengan izin-Nya segala urusan kami di Perth dipermudahkan. Allah temukan kami dengan Kak Nurul Nadiah dari @yourbudgettrip.com. Urusan visa, penginapan dengan keta sewa Kak Nadiah yg uruskan. Alhmadulillah harga berbaloi baloi oi. Seriusly nak giveup time survey sndri harga bilik ngan keta sewa. Nak teriak beb dengan harga dia. Dengan @yourbudgettrip Alhamdulillah dijamin bereh. Harga within our budget. So pada sapa2 yg nak bercuti boleh guna khidmat kak Nadiah. Serius beb berbaloi2. 5 bintang kami kasi!🤗🤗🤗

Nur Azirah Abu Bakar. Jurutera. Georgetown

img_5961

"Thanks yourbudgettrip.com sbb uruskan pakej percutian kami ke Medan yang terbaik utk kami... pakej percutain yang sgt best n pakej yg sangat budget..sesuai dgn namanya, yourbudgettrip"

Arbaeyah Adam. Online biz. Kluang

15086285_10209524531143669_1447845095_n

Percutian kami di Aceh sangat tenang dan lancar. Kesemuanya teratur, hotel pun terbaik. Bisnes yang baik.

Mohd Fadzir. Kontraktor. Ampang

tasmania

"Great service!! Sape-sape yang nak travel ke Australia better pastikan apply visa and travel insurance dengan yourbudgettrip.com. Pasti memuaskan..sediakan payung sebelum hujan. Visa juga sepantas kilat diuruskan. Thanks. Yourbudgettrip..10 bintang!! thumbs up"

Siti Amaira Samijan. Executive. Johor Bahru

15817725_10210006220504008_556633623_o

"Spending the rest of our holidays in Korea was a brilliant idea indeed. Visitors will have a whale of time being there as the attitude and culture are one in a million. Thank you yourbudgettrip.com."

Mr Anizam Bakar. Kg Melayu Subang

img_6362

"aturcara teratur, perjalanan tersusun, kami puas hati. Terima kasih Nadiah dan Faizul"

Sariah Hussin. Muar

img-20161031-wa0002

"Best dan servis terbaik. Makanan sedap dan semuanya berjalan lancar. Memang puas hati dan kami sangat happy dengan percutian kami.Terima kasih Nadiah. Luv U"

Norhidayah Ahmad. Suri Rumah. Serting

15281027_10209640862931891_1150321454_n

Alhamdulillah, percutian kami di Krabi semuanya ok. Makan, mnum, pengangkutan dan penginapan semuanya ok. Boleh repeat duduk di Villa with private pool yang yourbudgettrip.com cadangkan

Rafaie Ibrahim. Pegawai Sains. USM

15303852_10209658472692124_979521248_o

Alhamdulillah, kami sangat enjoy percutian kami di Bali.. Tentatif yang teratur dan menarik dan supir yang sporting. Pakej yang memudahkan dan senang untuk berurusan. Bajet menepati kehendak pelanggan. Selamat maju jaya Yourbudgettrip.com!!!

Mohd Hazim Hassan. Wondercheese. Serdang

kak zue

"Alhamdulillah..semuanya going very well. Yang pastinya Kak Zue sangat puas hati. Dari tour guide, tempat penginapan sampai lah tempat singgahan dan tempat makan jugak..aduhhhh, enak banget. Paling happy dapat spent time dengan family tanpa gangguan dan mengganggu orang lain. Nanti akan contact Nurul/Faizul lagi untuk next trip."

Pn. Zurina. Bussinesswomen. Kedah

anis

"Terima kasih Nurul Nadiah dan faizul. Percutian family kami sangat best, pakej very effordable dan berbaloi-baloi!!! Kami sekeluarga mmg happy sebab semuanya best.. 2 thumbs up for both of u"

Hanis Alwi. Eksekutif. Rembau

img-20161028-wa0002

'Sangat berbaloi, dengan mengikut bajet saya sebagai student, saya dapat bercuti ke Padang Bukittinggi dengan selesa. Jadual perjalanan yang fleksibal dan supir pun peramah. #melawatnenekmoyang #datuktemenggung #datukpepatih

Nursyakinah. Pelajar UiTM Melaka

ijun

"Assalam..Thanks to Nadiah & Faizul for the superb pakej trip to Ho Chi Minh.. Pakej yang ditawarkan sangat berpatutan dengan bajet kami, layanan yg terbaik, penginapan yang sangat selesa, tourist guide yg sangatttttt superb ! makanan halal yang sangat lazat..percutian 4 hari 3 malam yg tak dapat kami lupakan.. Next trip nak berurusan lagi lagi korang ya!

Muhammad Agus Jamat. Photographer / Agroprenuer. Johor

peah

my family & I went to Seoul, there were 6 of us used yourbudgettrip services. The service deserve highest recommendation from us. Promp responses to all enquiries. Thank you yourbudgettrip.

Rapeah Issa. Institut Kemahiran MARA. Kuching

akak

"only one word- TERBAIK! thanks for the great arrangement for our unforgetable vietnam trip"

Mohd Fadhil Abdullah. Pensyarah Politeknik. Kuantan

biela

Jare2 mari tempat orang...Kawah putih ####terbaik laaa servis dari Nurul Nadiah... Terlajak sempurna...

Intan Nurshabila. Businesswomen. Kota Bharu

18296818_10211048403079515_504598485_o

Alhamdulillah, our trip to Perth is going on smoothly. Credit and special thanks to yourbudgettrip for the homestay, 12 seater van, visa, insurance, consultation and excellence service. Thank you cik nutt and ms ain. For sure we will find you for the next trip. Insyaallah.

Saarasafiyya boutique family. KL

17498517_10154634866939151_1123892019293316127_n

Thanks jugak kepada Nurul Nadiah dari www.yourbudgettrip.com sebab susun itinerary dan guide untuk kami berdua.. Mak recommend sangat kalau korang nak travel dan they will cater your trip following your budget. Mak punya keinginan adalah menjelajah dua taman tema besau dekat Korea.. Memang syiok

Naizatul Zamrina. Peguam. KL

22687673_1470695913048461_4819794429605486920_n

Review: 1. servis sewa kereta mmg 👍👍 2. homestay - areanya bagus. our unit mengadap cricket field . so cantik. 3. Service Nadia memang first class.

Kak Asma, KL

17858892_10210921731991223_784935925_o

"Bandung trip kali ni terasa sangat rugi dan xpuas hati sbb pergi 4h3m pastu tolak 1 hari terperap dlm bilik hotel sbb abi ade forum... BTW BANDUNGWAJIB REPEAT INSYA ALLAH.. SBB BYKNYA TEMPAT BEST..SHOPPING JGN CKPLAH.. RABAK TERUS TAPI BEST.. MAKANAN PUN YA AMPUN PAK CENGGINI... SUPIR YG COOL..... KITA REPEAT YE ABI NEXT YEAR N NEXT NEXT"

Zulhelmi Shaari. Businessman, K.Selangor

IMG-20170325-WA0160

"Trip jogja or #tripbacin is the best.. walaupun apa yang dibuat rangga itu jahat.. tapi yourbudgettrip.com​ memang best!! flexible, sporting, comfortable and best of all affordable!"

Dr Zainab Zulkifli. Doktor. Seremban

16880002_10210423489057055_1615762654_o

" Thank you yourbudgettrip & Cik Nutt for make it happen and the awesome experience"

Lyssa Daud. Lecturer. Simpang Renggam

20891237_10211984374678220_367378177_n

"Salam. Alhamdulillah dah selamat sampai. Homestay semua okay. Bersih dan selesa. Semua urusan check in dan check out lancar. Servis tip top, saya request heater lebih, cepat je dapat. Terima kasih banyak2"

Ms Natasya. Perak

img-20161027-wa0022

"Trip to Medan is awesome..best n service sangat2 puas hati. And kalau suruh repeat ke medan lagi kami memang nak pegi"

Husna Masrom. Penasihat Kewangan. KL

mli

It was awesome and everything planned in the itinerary was followed. The tour guide was friendly and professional. My family enjoy the trip very much.. Accomondation, transport and the food was very satisfying. Thank you and I would recommend to my friends surely !!

Jayamalini. HR. Cyberjaya

17888290_10210949453244237_862244039_n

"Best2.. Terima kasih Ms Nadiah from yourbudgettrip.com.. harga pon ikut bajet kami. Recommended sangat, Siapa nk ke Perth bolrhlah deal dengan mereka. Saya bagi 5 bintang"

Ms Aqilah. Kuala Lumpur

rai

BEST !

Raidi. Kuala Lumpur

IMG20170323154937

tq sgt2 yourbudgettrip sebab arrange trip ke jogja, trip ngan korg mmg best sgt2.. akak dan abang terasa muda 20 tahun. Kalau ada nk jalan2 lagi jgn lupa contact kami. Confirm akak akan promote yourbudgettrip.com pada kawan2 akak.

Marziyana. Guru. Kajang

21740540_1853737987974280_1333484308190185258_n

"A lil TB from Korea wif ❤️.... hihi. We really had fun for 6 days 5nights in Korea. Thanx to Nurul Nadiah and Faizul Ramli for ur great job. Everything was ready and planned for us. For those who need their helps and advice pls do contact them. #budgettrip #feltlikeweareinrunningman #besttrip"

Mariam Hasbullah. Nurse. Jeddah

21618003_1444603785657674_1358561058323989762_n

Tiket dah beli tapi masa tu blur untuk buat ground arrangment ke Jepun (tambah lagi tak ada masa nk buat research). Memang tak sia-sia pilih Your Budget Trip. Nadia sangatlah helpful, informative and buat planning ground arrangement kami yang paling terbaik. Paling suka dalam itinerary kami, Nadia siap tulis train mana nak naik sebab sistem train di Jepun sedikit complicated. Memang penyelemat betul, lebih-lebih lagi bila kami dah lambat nak kejar train. Lagi satu yang penting, memang Nadia plan ikut budget kecil kami dan memang cukup dengan apa yang kami minta. Sebenarnya tak sangka dapat jejak Jepun sebab Jepun adalah bandar yang mempungai kos sara hidup tertinggi di dunia. Terima kasih sangat-sangat!

Ms Athirah. USJ

21740629_10210271889220155_7762048573374694421_n

"Terima kasih Nadia from yourbudgettrip.com & team.. Alhamdulillah percutian budget ke LONDON, PARIS & AMSTERDAM yang sangat memuaskan.. Walaupun ada anak2 kecik, percutian lancar anak2 tak penat sbb jadual masa sesuai ikut kepuasan pelanggan.. Highly recommended.. Kami bagi 5 BINTANG.. Tak sabar nak rancang next trip.. 😍😍😍"

Nor Asikin Mohamad. YIT. Dungun

20882805_1408904222560964_2478983860686494421_n

"saya gather feedback from 4 of my friends, they are all very satisfied dgn trip yg awk handle. we have balloon surprise at our villa and also good food during our dinner at jimbaran beach. supir also very helpful, explaining to us each of places we stopby. I would want to go for your package for my next trip insha allah. 💕 thank you so much for handling our birthday trip!! its a perfect holiday

Ms Zaza. Kuala Lumpur

20464548_10154925532283562_158305748_n

Terima kasih kepada yourbudgettrip.com sbb merealisasikan impian kami utk bercuti dan berbulan madu di lombok..perkhidmatan y diberikan sememangnya terbaik..insyaAllah next trip kami akan bercuti lg menggunakan khidmat yourbudgettrip.com

Dr Fadhlullah Bin Tukiman. Doktor. Batu Pahat

21557743_1439201752864544_8169441667598569788_n

"alhamdulillah semua ok.. homestay Perth sgt 👍🏻👍🏻👍🏻... insyaallah, saya akan recommend pada kawan2 di malaysia & bagi no hp en faizul... terima kasih byk yer.."

Jamilah Jamil. Shah Alam

20891476_10212054813037541_2097846098_n

"Terimaksih servis terbaik! Senang, cepat dan tak mengecewakan.. Mercedes and perth of July! I'll recommend to others 👍👍"

Ms Khairunnisa. Kuala Lumpur

IMG-20170325-WA0047

" Thanks yourbudgettrip. Good hospitality.. good foods.. Jogja is a good places to come. Itinerary yg bagus & superb.. I bagi 5 bintang!! Hope bole pergi travel dengan yourbudgettrip lagi. Thanks alot.. semoga korang dimurahkan rezeki and good luck..XOXO"

Siti Nor Hafiza Awang. Chemist. Shah Alam

22050147_1449803978470988_6627697146534516768_n

😍😍My Dream Comes True....Melbourne Sept 2017 Alhamdulillah perjalanan ke bumi kangaroo aka Melbourne berjaya direalisasikan dengan jayanya atas usaha cik nad n suami@ yourbudgettrip.com....best sgt2 smpi ari ni masih x bole nk move on....separuh diri ku masih ada disana....dari msia cik nad uruskan segalanya...tiket..visa..etc smpi aussie team yg sporting take over.... one off my wishlist is done atas usaha yourbudgettrip.com.tq guys...diharapkan kalian terus maju n maju bg membantu backpackers cam kami ni...hoping to collaborate with u guys in de future..insyaallah..

Cikgu Mazrul, Raub

23916048_1503569483094437_7176406026132898243_n

"Terima kasih faizul sebab banyak bantu untuk trip ke perth. At first sy risau juga sebab kita tak jumpa face to face to have proper discussion. All via whatsapp je. Tapi based on review pasal yourbudgettrip.com, sy proceed. Alhamdulillah memang your team sangat membantu dan flexible. Especially waktu kami tukar tiket last minute, u managed to get another homestay untuk kami sekeluarga, in which sy faham susah nak jumpa available homestay. The Homestay is really good. Semuanya ada, team sangat membantu dan friendly. Alhamdulillah urusan visa pun lancar. Terima kasih sebab provide us with all the necessary info to prepare us bila tiba Perth. Thank you so much 😃 Surely akan recommend your service to my friends and relatives"

Ms Alia Syameen, Kuala Lumpur

22050133_1447901361994583_35368787247368075_n

"Alhamdulillah kami semua dah sampai KL dengan selamat.. terima kasih untuk Nad dan team sebab cater semua permintaan kitorg even yg last minute..A++ for everything. Everyone is happy and good memories are made in Bali~ Nah selfie Bali swing. Haha Tq nad and yourbudgettrip.com ❤❤❤"

KL Chee & Co Staff. Law Firm. KL

21371319_1431520870299299_687174793740862348_n

"Supir mmg sgt baik..ada 3 4 tempat yg dia bawak kami yg takde pun dlm jadual.. atas alasan masih ade masa.. seronok tempat2 yg dibawa.. anak2 akak paling seronok. Terima kasih byk2 yer"

Ain. Police. Batu Pahat

21462477_1432344016883651_6749532238211116741_n

Terima kasih Nadia dari yourbudgettrip.com & team atas kerjasama & layanan terbaik untuk homestay di Warwick 😊 Homestay selesa untuk kami 10orang termasuk anak2 dengan harga berpatutan. Jika ada rezeki In shaa Allah kami akan datang lagi 👍

Ms Diyana

21430444_1431657203618999_871832387793984587_n

"Alhamdulillah kami semua suka...Kami happy. Hope nk repeat lg kami nk dduk rumah tu"

Ms Erdawatie Abdul Rahman. UIAM

22687923_1471336606317725_4109955676723523880_n

Tqvm nad Nurul Nadiah and yourbudgettrip.com team for making our dream comes true 😍😍😍.. p/s the best accomodation ever @ kawaguchiko lake 😍😍👍👍👍👍

Shafizah Saat, KL

23472411_1491119697672749_3463424921444990311_n

'Assalam en faizul..terima kasih atas servis tour saya kali ni..in shaa Allah ada rezeki boleh ambil lagi.. Ape2 pn terima kasih banyak 👍'

En Ridzwan, Damansara

24131227_1508979019220150_2888722720811836444_n

"Kami berpuas hati berurusan dengan Nadia utk visa dan penginapan kami di Perth. Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar..in sha Allah kami akan guna khidmat Nadia lg di masa akan dtg.."

Ms Irza, Bangi

23519247_1491772907607428_7604288862671068311_n

"Alhamdulillah..percutian kami sekeluarga telah pun berakhir dengan kegembiraan bersama. Terima kasih abahku Yusof Adnan, selaku penaja platinum & yourbudgettrip.com yg telah menguruskan percutian kami sekeluarga. Pak supir baik, bagus betol orgnye."

Areen Violetrose & family, Johor

22886231_1479082282209824_7922633830545560085_n

"Wslm...alhamdulillah..homestay yg kami tinggal sgt condusif...pihak yourbudgettrip sgt baik..bagi check in awal,homestay lengkap dgn kemudahan wifi,memasak,bersih dan selesa.."

Ms Ayuni & family

25075687_10212857135415099_931131576_o

alhamdulillah...sgt sng berurusan dgn sis nadia. rumah dan owner rumah pun sgt baik dan ramah. rumah dkt dgn restoran2 halal.. perth bandar yg x sesak...very peaceful.. sesuai utk bawa family .. tq sis nadia atas urusan homestay dan visa good service👍

Ms Ritawati

24883066_10212857085293846_324391783_o

"Waalaikumsalam...alhamdullilah tuan, sangat selesa dan mudah walaupun bersama anak kecil...tour guide pun sporting..lokasi dibawa pun menarik dan sangat sesuai utk perjalanan bersama keluarga..highly recommended ...👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻"

En Aidil & family, Johor

25035214_10212856986851385_1058762817_o

"Terima kasih Nadiah dan team.. dari perkhidmatan visa, travel insurance, transport semua nadia sediakan dengan cepat dan sentiasa melayani pertanyaan saya dengan baik. Saya pergi bersama keluarga selama 7hari (29/10-4/11) dengan sewa van 12 seater. Trip kami kali ni merupakan kami pertama saya ambil asing-asing (bukan pakej). Semuanya harus dilaksanakan dengan berhati2.. hehe. Alhamdulillah selain dipermudahkan urusan sewa kereta (tanpa bond), harga juga boleh runding. Terima kasih buat bff Nurain Saifful suggest page yourbudgettrip.com"

Ms Hanum & Family

24301370_1513512148766837_1691145253177691122_n

Assalamualaikum sis. Sorry lambat respon kat sis since blk kelmarin. Terima kasih sebab byk bantu for my family Perth trip. Alhamdulillah everything was good! From visa, travel insurance, homestay and private tour semua nya superb. The accomodation was clean and very comfortable. Terima kasih sis sebab provide us with all necessary info for our trip. Alhamdulillah our Perth trip run smoothly. Thank you so much! Surely will recommend your service to others 😊👍

Ms Emmi, Ipoh

perth

Percutian kami di Perth best! Kami ambil kereta sewa dengan yourbudgettrip

Sarena Mohammad. Pekerja swasta. KL

24883158_10212801020693860_1639777906_o

Accomodation was clean and comfortable

Ms Izzati

26552596_10213025489825448_1821647519_n

Saya ingin 'salute' dan amat berterima kasih di atas 'servis' yang telah diberikan oleh 'Team Faizul' termasuk Nadia, Ain, Hakeem dan sesiapa saja yang telah membantu kami sekeluarga untuk menikmati 'surprise vacation' tanpa sebarang cacat cela. Bermula dari 'touched down" penginapan yang 'halal', bersih dan selesa sehinggalah 'airport transport', untuk pulang ke Malaysia, semuanya 'smooth' dan tersusun. Alhamdulillah. Terima kasih daun keladi, inshaaAllah 'next oversea vacation' kami akan cari 'Team Faizul' lagi 😊.

En Saiful & family, KL

26648615_10213073438302536_557443585_n

wasalam...sory lambat...pasal trip haritu...mmg berpuas hati...puas makan juga...sampi buncet dah smpai malaysia😂...btw overall service semua tip top😊

Syafinaz & Ijat. IT Supporter. Cyberjaya

26610613_10213072906529242_2103524873_o

Lia Angah: As salam.. Syukur diberi kesempatan melawat Hatyai-Songkla-Danok dgn hrga pakej yg sgt berpatutan RM 299 👍🏻 Harga sgt berbaloi dr segi pengangkutan, penginapan, makanan, tempat yg dilawati serta tour guide yg awesome 🤩 Mmg rasa x puas sebenarnya trip ni sbb bab makan n shopping mmg best sesangatttt.. Rasa nk repeat lg.. InshaAllah.. Thanks yourbudgettrip.com atas pakej yg disediakan.. Semoga yourbudgettrip.com terus maju dlm travel agency.. 💪🏻💪🏻👍🏻👍🏻😀😀

Nor Emilia Mohd Shuhaimi. Stock Investor. Kajang

26167682_10212967002643305_1255420869923709636_n

Jalan2 di Hatyai-Songkla-Danok mmg best. Dapat naik gajah, makan2 mmg puas. Yang penting ibu belanja, cuma RM299. Terima kasih, Insyaallah lain kali nk try destinasi lain plak

Ilham Fakhri Mohd Fadhil. Student. Kuantan

JOM, LAYARI BLOG KAMI UNTUK LEBIH MAKLUMAT