KERETA SEWA DI PERTH

KERETA SEWA

Ramai yang memilih untuk sewa kereta di Perth. Selain kos lebih murah, anda juga fleksibel untuk ke mana-mana saja ikut masa anda sendiri. Tapi anda kena patuhi segala undang-undang jalan raya ya. Jangan bawa laju-laju macam di Malaysia pulak, huhu. Di Australia, undang-undang jalan raya sangat ketat dan efisien. Silap-silap hari bulan balik Malaysia nanti dapat pulak surat cinta dari Polis Australia. Menangis nak bayar. Anda boleh klik 7 tips sewa kereta di Australia untuk maklumat lanjut.

Kami di yourbudgettrip.com turut menyediakan perkhidmatan sewa kereta di Australia. Dan kami include sekali harga insuran untuk mengelakkan sebarang risiko. Sebelum ni ada yang tak ambil insuran, jadi bila ada kejadian accident beliau terpaksa keluarkan duit sebanyak 3000.00 AUD cash untuk baiki kereta. Jadi, kami di yourbudgettrip.com amat2 menggalakkan anda mengambil insuran sebagai perlindungan. TIADA BOND/DEPOSIT diperlukan jika anda book kereta sewa dengan kami.

Child seat wajib untuk kanak2 7 tahun dan ke bawah

5 SEATER

5 seater

Untuk maklumat anda, semakin lama anda menyewa kereta, semakin murah kadar sewaan per hari. Harga dalam jadual di bawah adalah untuk kenderaan UNLIMTED KM with INSURANCE

BIL HARI RATE/DAY
1-3 hari aud 90
4-7 hari aud 78
>7hari aud 68

Kiraan kadar sewaan kereta 5 seater seperti berikut: (harga per hari x bilangan hari) + 12.00 AUD admin fee. Tambah harga optional jika anda perlukan child seat dan GPS.OPTIONAL: + 8.oo AUD per CHILD SEAT per hari / +8.00 AUD per GPS per hari

8 SEATER

8 seater

Harga 8 seater : 160.00 AUD per hari

OPTIONAL: + 8.oo AUD per CHILD SEAT per hari / +8.00 AUD per GPS per hari

Kiraan kadar sewaan kereta 8 seater seperti berikut: (harga per hari x bilangan hari) + 12.00 AUD admin fee. Tambah harga optional jika anda perlukan child seat dan GPS.

12 SEATER

12 seater

Harga 12 seater : 215.00 AUD per hari

OPTIONAL: + 8.oo AUD per CHILD SEAT per hari / +8.00 AUD per GPS per hari

Kiraan kadar sewaan kereta 12 seater seperti berikut: (harga per hari x bilangan hari) + 12.00 AUD admin fee. Tambah harga optional jika anda perlukan child seat dan GPS.

INGIN BUAT TEMPAHAN?

Just whatsapp Nadia di +60132183454 atau Faizul di +601119944984.

Go Travel. With Smile

www.yourbudgettrip.com

 

One thought on “KERETA SEWA DI PERTH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *