PAKEJ MUSLIM PRIVATE UNTUK BERCUTI KE PERTH

<update on 23 Sept 2018>

PROMO GROUND: PRIVATE ARRANGEMENT PERTH
5Hari 4Malam. Min 5 Dewasa

Pakej muslim private untuk bercuti di Perth.

Penat kan bekerja sepanjang tahun, hari2 rutin tak berubah. Kadang2 rasa macam robot bila masa kita 8am – 5pm ditentukan oleh orang lain. Balik rumah anak dah nak tidur, pergi kerja pon anak masih tidur. Agaknya life kita cuma hari Ahad saja ke? So, ini sebenarnya korang dah kena start bercuti utk refresh mind and soul korg, get bond semula dengan anak-anak.

Cuba fikirkan diri korg sedang bercuti dengan masa korg sendiri, tanpa terkejar2, tanpa tentatif tetap.. kata lain fleksibel !
.
Apa kata, korg refreshkan diri korg dengan plan cuti korg ke PERTH, AUSTRALIA. Itinerary bebas, dan ikut timing korg. Yang penting boleh cover semua tempat2 menarik yg kami listkan. Private gittew.

ITINERARY

Hari 1: KUALA LUMPUR – PERTH (MT)

Tiba di Perth. Ketibaan disambut oleh wakil kami di Balai ketibaan Lapangan Terbang Antarabangsa Perth. City tour sekitar Perth, melawat Elizabeth Quay, waterfront di tengah bandar Perth. Seterusnya melawat salah satu tempat wajib singgah iaitu Blue Boat House. Rumah kecil berwarna biru di pesisir pantai. Makan tengahari di Restoran tempatan, Chicken Charcoal: Jgn lupa try rusuk kambing dengan perapan istimewa, pasti teringat sampai balik Malaysia. cerita pun sambil telan air liur ni

Kemudian, ke Taman dalam bandar Perth, Kings Park & Botanical Garden. Merupakan antara taman yang terbesar dan terindah di dunia. Menempatkan lebih daripada 3000 jenis flora yang unik dan 3/4 dari 400 hektar (keluasan taman) telah dipelihara sebagai tempat pemuliharaan kepelbagaian biologi. Check in Homestay.

AYMT648322050358_10212293404363769_8771406462504384770_nIMG_2914

Hari 2: PERTH (S/MT)

Fremantle day tour. Melawat pasar Frementle yang terkenal, pasar dengan makanan segar dan barangan kulit asli. Seterusnya membeli-belah di E Shed market, tempat barangan cenderahati murah. Anda juga  boleh melawat maritime museum, arts centre, town hall, dan fremantle prison. Kemudian, makan tengahari di Kailis Fish & Chips Cafe. 

Selepas itu, bergerak menuju ke Mandurah dan menaiki cruise untuk menikmati pemandangan pantai dan ikan lumba-lumba di sekeliling cruise.

YKUD1743VFKE0676atlantic-spotted-dolphin-590538_960_720

Hari 3:  PERTH (S/MT)

Swan Valley day tour. Dimulakan dengan melawat Caversham Wildlife Park. Anda boleh join show animal, bermain dan memberi makan kangaroo & bergambar dengan haiwan-haiwan yang comel (koala, tazmania, wombat). Australia terkenal dengan kepelbagaian spesis haiwan endemic (haiwan yang hanya boleh dijumpai di Australia sahaja dan tak terdapat di tempat lain).

Seterusnya ke Swan Valley, anda pasti terpegun dengan keindahan desa Guildford yang bersejarah. Anda boleh menyelusuri sejarah Perth di sepanjang heritage walk trails yang ada di sini dan merasai sendiri suasana desa Australia. Di sini terdapat banyak hasil seni perusahaan desa dan pelbagai jenis makanan dan minuman yang segar yang boleh anda rasa secara percuma seperti nuts, nougats, madu, coklat dan kopi.

Kalau musim anggur, anda boleh menikmati keindahan ladang anggur sambil petik anggur di Swan Valley. Seterusnya ke Margaret River Chocolate Factory di Swan Valley. Boleh borong chocolate untuk orang tersayang di Malaysia.

SNAR1435QAKP4846aiskrim

Hari 4:  PERTH (S/MT)

Road trip, perjalanan selama 3 jam menuju to Lancelin, padang pasir berwarna putih dan disitu boleh mencuba meluncur pasir, pasti menarik. Seterusnya, jika betuah berkelah makan tengahari dengan pemandangan pantai. Seterusnya ke Pinnacles merupakan kawasan padang pasir di Nambung National Park. Kawasan ni merupakan kawasan batuan batu kapur yang terluluhawa dan kemudian membentuk padang pasir berwarna kuning.

24301166_1513511925433526_8613502847186579542_nnorizan 2 - Copy24796594_10212793738151801_6178149942838101148_n

Hari 5: PERTH – AIRPORT (S)

Check out Homestay. Membeli belah di Watertown brand outlet, tempat membeli belah dengan jenama terkemuka pada harga rendah. Bersedia untuk ke Airport untuk pelepasan ke Kuala Lumpur.

24796451_10212793737911795_1252323230788290547_ndatin ums - CopyTEAM MALAYSIA

End of services

Pakej termasuk :

  • Muslim homestay
  • Kenderaan, petrol, parking
  • Pemandu dan guide
  • Airport transfer
  • Tiket lawatan ke Caversham widlife, Pinnacles & Mandurah cruise
  • Sarapan dan Makan tengahari
  • Visa

Harga Promo ***JIMAT RM300**

Dewasa : RM2,175.00 1875.00/person

Kanak-kanak : RM 1,705.00 1405.00/person

Optional, Makan malam : $8 @ RM26.00 per makanan per day

Insyaallah, kami takkan mengecewakan anda, lebih-lebih lagi yang nk travel leisure2 je tanpa perlu sesak2 dengan group.

Kami bersedia berkhidmat untuk anda. Team kami sentiasa membantu anda di Malaysia dan di perth

Interested dengan  Pakej muslim private untuk bercuti di Perth.

www.wasap.my/60132183454 (nadia)
www.wasap.my/60199203780 (Syafiq)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *