YOURBUDGETTRIP.COM TESTIMONI PELANGGAN PERTH

<updated on 24 Sept 2018>
Alhamdulillah, servis yourbudgettrip.com di Perth memang tidak mengecewakan para pelanggan kami. Jadi kami lampirkan beberapa yourbudgettrip testimoni pelanggan Perth mereka. Di harap dengan testimoni-testimoni ini dapat menguatkan lagi kepercayaan anda terhadap perkhidmatan kami menguruskan percutian anda di bumi kangaroo ni. Jom tengok apa kata mereka.
36677952_1741010222683694_5316910268222013440_n
Ins shaa Allah…anak2 pon happy…smua suka Perth
Jasidah Ahmad, BNM, Seri kembangan
shahrizal
“House condition very nice and good. Will recommend to our friend👍🏼”
Mr Shahrizal & family
TEAM MALAYSIA
“Terima kak nad n team 😍 in shaa Allah nnti ada rezeki pi sna tiqah amek homestay dgn kak nad lagi ☺ Lauk diorg mmg terbaik. Sedap sangat.. semua ok ja ☺ Kami campur, ada dr terengganu, selangor & negeri sembilan 😃 kami semua bukan official atlit malaysia. Semua bdk negeri je. Preparation utk sukan malaysia bulan 8 ni kak nad ☺ Rumah dua2 ok 😃”
Nurul Atiqah, Team Malaysia
ms roha
“Best! 👍🏼 ni gambar masa ke sanddune. Kereta besar, senang untuk kami 7 org” Ms Roshariza
Ms Roshariza, Kuala Lumpur
norizan 2
“Salam puan. Sy dah check out. Kami tinggal rumah puan dlm keadaan seperti kami masuk. Halal kan ye terlebih pakai apa2. Terutama tilam dr bilik yg perlu di kosongkan, juga bilik kosong guna sebagai surau. Ada telur, susu, tepung dan sos dlm fridge x sempat kami habis kan. Kalau cleaner puan nak, boleh amik. Terima kasih byk2”
Ms Norizan & family
datin ums
“Saya berpuas hati dgn homestay & arrangement yg Nurul & team berikan semasa kami di Perth. Insya’Allah saya akan hubungi Nurul utk program pljar seterusnya pd akhir tahun ini. Insya’Allah”
Datin Zaitun, Pensyarah, Universiti Malaysia Sabah
36698226_1741938932590823_879473993571106816_n
kami happy sebab dapat dok sembang2, sayur murah, strawberry murah..makan sedap… makin gemuk
Datin Khiriah & family, Pensyarah, Bangi
mastora
“Saya mastora dan 4 org kawan telah pergi ke perth pada 1/5 hingga 7/5 2018 . Saya menginap di muslim homestay balga & ambil kereta sewa serta apply visa dengan nadia. Tempat penginapan agak jauh dari airport tapi mudah untuk dapat bas dan makanan halal juga mudah didapati. Rumah besar dan semua lengkap seperti peti ais, mesin basuh dan barang kelengkapan untuk masak. Kami sangat berpuas hati layanan dan assistance yg diberikan”
Cik Mastora, Lembah Klang
gj
“Mai nak habaq mai. Dengan izin-Nya segala urusan kami di Perth dipermudahkan. Allah temukan kami dengan Kak Nurul Nadiah dari @yourbudgettrip.com. Urusan visa, penginapan dengan keta sewa Kak Nadiah yg uruskan. Alhmadulillah harga berbaloi baloi oi. Seriusly nak giveup time survey sndri harga bilik ngan keta sewa. Nak teriak beb dengan harga dia. Dengan @yourbudgettrip Alhamdulillah dijamin bereh. Harga within our budget. So pada sapa2 yg nak bercuti boleh guna khidmat kak Nadiah. Serius beb berbaloi2. 5 bintang kami kasi!🤗🤗🤗”
Nur Azirah Abu Bakar. Jurutera. Georgetown
26552596_10213025489825448_1821647519_n
“Saya ingin ‘salute’ dan amat berterima kasih di atas ‘servis’ yang telah diberikan oleh ‘Team Faizul’ termasuk Nadia, Ain, Hakeem dan sesiapa saja yang telah membantu kami sekeluarga untuk menikmati ‘surprise vacation’ tanpa sebarang cacat cela. Bermula dari ‘touched down” penginapan yang ‘halal’, bersih dan selesa sehinggalah ‘airport transport’, untuk pulang ke Malaysia, semuanya ‘smooth’ dan tersusun. Alhamdulillah. Terima kasih daun keladi, inshaaAllah ‘next oversea vacation’ kami akan cari ‘Team Faizul’ lagi 😊.”
En Saiful & family, KL
tasmania
“Great service!! Sape-sape yang nak travel ke Australia better pastikan apply visa and travel insurance dengan yourbudgettrip.com. Pasti memuaskan..sediakan payung sebelum hujan. Visa juga sepantas kilat diuruskan. Thanks. Yourbudgettrip..10 bintang!! thumbs up”
Siti Amaira Samijan. Executive. Johor Bahru
25035214_10212856986851385_1058762817_o
“Terima kasih Nadiah dan team.. dari perkhidmatan visa, travel insurance, transport semua nadia sediakan dengan cepat dan sentiasa melayani pertanyaan saya dengan baik. Saya pergi bersama keluarga selama 7hari (29/10-4/11) dengan sewa van 12 seater. Trip kami kali ni merupakan kami pertama saya ambil asing-asing (bukan pakej). Semuanya harus dilaksanakan dengan berhati2.. hehe. Alhamdulillah selain dipermudahkan urusan sewa kereta (tanpa bond), harga juga boleh runding. Terima kasih buat bff Nurain Saifful suggest page yourbudgettrip.com”
Ms Hanum & Family
21462477_1432344016883651_6749532238211116741_n
“Terima kasih Nadia dari yourbudgettrip.com & team atas kerjasama & layanan terbaik untuk homestay di Warwick 😊 Homestay selesa untuk kami 10orang termasuk anak2 dengan harga berpatutan. Jika ada rezeki In shaa Allah kami akan datang lagi 👍”
Ms Diyana
21430444_1431657203618999_871832387793984587_n
“Alhamdulillah kami semua suka…Kami happy. Hope nk repeat lg kami nk dduk rumah tu”
Ms Erdawatie Abdul Rahman. UIAM
15991528_10210070636994380_389367420_o
“Alhamdulillah, semua okey time trip ke Perth tu. Semua happy and puas hati :), Ok Thanks”
Azuria. Pelajar. Kuching
23472411_1491119697672749_3463424921444990311_n
“Assalam en faizul..terima kasih atas servis tour saya kali ni..in shaa Allah ada rezeki boleh ambil lagi.. Ape2 pn terima kasih banyak 👍”
En Ridzwan, Damansara
18296818_10211048403079515_504598485_o
“Alhamdulillah, our trip to Perth is going on smoothly. Credit and special thanks to yourbudgettrip for the homestay, 12 seater van, visa, insurance, consultation and excellence service. Thank you cik nutt and ms ain. For sure we will find you for the next trip. Insyaallah.”
Saarasafiyya boutique family. KL
20891237_10211984374678220_367378177_n
“Salam. Alhamdulillah dah selamat sampai. Homestay semua okay. Bersih dan selesa. Semua urusan check in dan check out lancar. Servis tip top, saya request heater lebih, cepat je dapat. Terima kasih banyak2”
Ms Natasya. Perak
23916048_1503569483094437_7176406026132898243_n
“Terima kasih faizul sebab banyak bantu untuk trip ke perth. At first sy risau juga sebab kita tak jumpa face to face to have proper discussion. All via whatsapp je. Tapi based on review pasal yourbudgettrip.com, sy proceed. Alhamdulillah memang your team sangat membantu dan flexible. Especially waktu kami tukar tiket last minute, u managed to get another homestay untuk kami sekeluarga, in which sy faham susah nak jumpa available homestay. The Homestay is really good. Semuanya ada, team sangat membantu dan friendly. Alhamdulillah urusan visa pun lancar. Terima kasih sebab provide us with all the necessary info to prepare us bila tiba Perth. Thank you so much 😃 Surely akan recommend your service to my friends and relatives”
Ms Alia Syameen, Kuala Lumpur
22687673_1470695913048461_4819794429605486920_n
“Review: 1. servis sewa kereta mmg 👍👍 2. homestay – areanya bagus. our unit mengadap cricket field . so cantik. 3. Service Nadia memang first class.”
Kak Asma, KL
24131227_1508979019220150_2888722720811836444_n
“Kami berpuas hati berurusan dengan Nadia utk visa dan penginapan kami di Perth. Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar..in sha Allah kami akan guna khidmat Nadia lg di masa akan dtg..”
Ms Irza, Bangi
20891476_10212054813037541_2097846098_n
“Terimaksih servis terbaik! Senang, cepat dan tak mengecewakan.. Mercedes and perth of July! I’ll recommend to others 👍👍”
Ms Khairunnisa. Kuala Lumpur
22886231_1479082282209824_7922633830545560085_n
“Wslm…alhamdulillah..homestay yg kami tinggal sgt condusif…pihak yourbudgettrip sgt baik..bagi check in awal,homestay lengkap dgn kemudahan wifi,memasak,bersih dan selesa..”
Ms Ayuni & family
25075687_10212857135415099_931131576_o
“alhamdulillah…sgt sng berurusan dgn sis nadia. rumah dan owner rumah pun sgt baik dan ramah. rumah dkt dgn restoran2 halal.. perth bandar yg x sesak…very peaceful.. sesuai utk bawa family .. tq sis nadia atas urusan homestay dan visa good service👍”
Ms Ritawati
24301370_1513512148766837_1691145253177691122_n
“Assalamualaikum sis. Sorry lambat respon kat sis since blk kelmarin. Terima kasih sebab byk bantu for my family Perth trip. Alhamdulillah everything was good! From visa, travel insurance, homestay and private tour semua nya superb. The accomodation was clean and very comfortable. Terima kasih sis sebab provide us with all necessary info for our trip. Alhamdulillah our Perth trip run smoothly. Thank you so much! Surely will recommend your service to others 😊👍”
Ms Emmi, Ipoh
17888290_10210949453244237_862244039_n
“Best2.. Terima kasih Ms Nadiah from yourbudgettrip.com.. harga pon ikut bajet kami. Recommended sangat, Siapa nk ke Perth bolrhlah deal dengan mereka. Saya bagi 5 bintang”
Ms Aqilah. Kuala Lumpur
21557743_1439201752864544_8169441667598569788_n
“alhamdulillah semua ok.. homestay Perth sgt 👍🏻👍🏻👍🏻… insyaallah, saya akan recommend pada kawan2 di malaysia & bagi no hp en faizul… terima kasih byk yer..”
Jamilah Jamil. Shah Alam
24883158_10212801020693860_1639777906_o
Accomodation was clean and comfortable
Ms Izzati
perth
“Percutian kami di Perth best! Kami ambil kereta sewa dengan yourbudgettrip”
Sarena Mohammad. Pekerja swasta. KL

Image may contain: 5 people, people smiling, flower and outdoor

“Puas hati sangat dengan rumah Bentley tu, cuma kereta sempit sikit sebab 5 dewasa kan”
Ms Zainee & friend, Johor Bahru

WhatsApp Image 2018-09-23 at 8.36.03 AM

“Terima kasih kepada En Faizul dr Yourbudgettrip – Alhamdulillah percutian kami dari 12-18 Sept dgn lodging dan transport yg diuruskan oleh En Faizul sangat2 berbaloi. Rumah dan kenderaan yg sgt selesa..😍”
Puan Norridah Abdullah, Kuala Lumpur

42045325_1853336664784382_824378393616187392_n

“Wslm nadiah. Sume ok je..biasalah batuk2 sbb tukar weather and still jet lag lagi.
Overall ok, we enjoyed the trip to Perth. Faiz n ipin byk bantu kitorg kt sana dr beli groceries, hooping from 1 place to another n bwk shopping barang best n tempat murah 😊
.
Sebab travel dgn 3 kids ni mmg sgt2 mencabar…seb baik faiz ade sediakan stroller, mudahkan perjalanan kami sekeluarga. 

Private trip ni sgt2 fleksible, bile budak2 meragam, diorg boleh consider extended drive till we can find resources that we need or wait till everything ok. Kalau weather tak ok, they suggest doing other things first and suggest better place to go. Nak drop by beli apple strudel kat corica pastries pon die layan. Mmg best services 👏🏻👍👍
.
Dah mcm family kat sana…warm hospitalities that we really need.
With travel, we learnt so much…sampai balik dr perth dah jd disiplin dlm kereta, pakai seatbelt b4 drive 😎
.
Siti Maryam, Banker, Serendah

42045361_1851928368258545_4388103614569119744_n

“Alhamdulillah, sngt seronok. Homestay provide macam2 so selesa duduk mcm rumah sendiri. Kereta pun dlm keadaan baik so x de problem. Terima kasih sbb tlg bagi sewakan kami homestay dn kereta
Mr Zamlus & family

41779764_1847469735371075_8155907505126375424_n

“Alhamdulillah..semuanye ok ..service terbaik…thanks juga utk preparation surprise birthday yg super awesome..surprise btl2 menjadi..hihi ..deco sgt puas hati..x sangka..more than our expectation..
And big thanks juga pada our driver cum our photographer ,faiz sbb tlg cari kan clutch bag sy yg tercicir haritu..nasib last day before fly balik jupe semula..syukur ..InshaAllah ade rezeki kami ambil lagi pakej dgn uollss..Tp pasni kene take more days lagi sbb kat perth haritu x sempat nak shopping ..bawa balik semula duit Aud balik..hihi”
Ms Azhani, Kuala Lumpur

41580126_1845655758885806_5999030548901658624_n

“Kami otw nak balik, thanks you service semua ok. rumah selesa and makan pon sedap mcm kat malaysia😂
Ms Nabilah, Selangor

39253416_1807104949407554_7866844274686427136_n

“Salam nadia.. .. Overall smua ok.. Rumah bersih.. En bad pun baik dgn kami.. Bnyk tlg kami.. Trima ksih bnyk2 ye.. .. InsyaAllah ada rezeki lagi sya akn kesana lagi”
Ms Amirah, UiTM

WhatsApp Image 2018-09-27 at 12.32.18 PM

Terima kasih sebab bagi layanan sebaiknya sepanjang kami menyewa di Perth. At first house ada problem eletrik, immediately hantar rescue and provide us another house which is much better. Besar. And semua lengkap. We do enjoy stay at your place. Farel Harraz tu pun happy berlegar legar di depan rumah. Terima kasih
Ms Nurul Nadia

38468108_1791174904333892_2851084576250396672_n

“Salam Nadia.. kami sekeluarga dah selamat sampai Malaysia.. We had so much fun @ Perth! Puas hati sgt dgn accomodation & pakej yourbudgettrip  Terima kasih jugak utk Faiz & Yunus bawak kitorg jalan2.. 
Ms Nisa, UKM

37675531_1768499449934771_1152433527602544640_n

“alhamdulillah semuanya baik  paling puas hati rumah la hehe selesa, luas, family semua suka. Waktu balik u guys pick up kereta on time hehe. Terima kasih juga utk sis yg sentiasa melayan pertanyaan saya dengan baik 😍”
Ms Atikah

WhatsApp Image 2018-09-14 at 2.31.40 PM

“Trip Perth mmg best 👍🏻, tak cukup 5 hari 😂. Anyway thanks to Nadia &  team for the great trip. Also alhamdulillah mak auntie yg 80 yrs old pun enjoy the trip.  Kalau ada package yg best nanti fwd kat auntie k. Thanks 😃”
Aunty Wan Azah

WhatsApp Image 2018-08-28 at 7.36.34 AM

“Terima kasih atas servis yg sangat baik sepanjang kami di perth”
Ms Farah Wahidah, Blogger, KL

WhatsApp Image 2018-09-26 at 8.58.37 PM

“alhamdulillah..semua ok.sngat berpuas hati.”
En Razak, KL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *